Inregistrator auto de temperatura DR-101 Mareste

Inregistrator auto de temperatura DR-101

DR101

Produs nou

 • DR101 inregistrator temperatura;
 • senzor NTC 5kohmi la 25 grade Celsius;
 • domeniu de masura: -40 - +120 grade Celsius;
 • memoreaza 32000 de masuratori;
 • frecventa de memorare: 1-999 minute;
 • intrare digitala pentru senzor usa;
 • imprimanta inclusa;
 • alimentare: 12-24V cc ca

Mai multe detalii

Informatii

Inregistratorul auto DR-101 a fost creat pentru a masura si inregistra temperatura masurata de un senzor de temperatura. Totodata inregistreaza si alte evenimente de la 2 intrari digitale: deschideri ale usii, functionare agregat, cicluri de dezghetare. Valorile de temperatura masurate si starile de alarma sunt afisate pe un ecran alfanumeric iluminat. Datele masurate sunt memorate intr-o memorie nevolatila (nu se sterg la scoaterea de sub tensiune). Frecventa cu care se fac masuratorile poate fi fixata intr-un interval de la 1 pana 999 minute. Capacitatea memoriei este de 32000 de masuratori, suficienta pentru un an de masuratori facute la un interval de 15 minute. Cand memoria este plina, inregistratorul de temperatura DR101 continua sa opereze memorand noile valori peste cele mai vechi masuratori (FIFO - First In First Out = primele intrate primele iesite). Datele memorate pot fi accesate sau sterse din meniul protejat cu parola.
Inregistratorul DR101 este echipat cu o imprimanta termica cu ajutorul careia se pot imprima rapoarte cu datele memorate in dispozitiv pentru orice perioada de timp. In fiecare raport apar datele utilizatorului, ale vehicolului si descrierea senzorului, variatia temperaturii in timp, eventimentele de la intrarile digitale, alarmele de temperatura, ora de incepere si sfarsit de livrare si locul pentru semnatura. Acest raport va permite urmarirea intregul istoric al transportului de la expeditor (furnizor) la destinatar (client). Utilizatorul poate seta valorile minime si maxime ale temperaturii si va fi informat pe display si printr-un semnal sonor de starea releului. Operarea cu inregistratorul este simpla si intuitiva, toate mesajele si comenzile fiind afisate in engleza.
Kitul inregistratorului contine inregistratorul si sonda NTC cu o lungime de 10 metri. Inregistratorul are functia de "delivery" (livrare) care permite utilizatorului si clientului sa identifice inceputul si sfarsitul unei livrari pe raportul printat. Echipamentul de inregistrare a temperaturii DR101 este proiectat sa controleze transportul si se alimenteaza la sistemul electric al autovehiculului 12 / 24 V. Optional puteti achizitiona senzor de usa.

Specificatii tehnice inregistrator auto DR101:
1. sursa de alimentare: 12 - 24 Vcc / Vca ~ +/-20%
2. consum de energie: 50 mA cand inregistreaza si 3A cand imprima
3. punct de masura: 1 sonda NTC cu valoarea de 5 kohmi la temperatura de 25 grade Celsius
4. lungime sonda NTC: 10 metri
5. domeniu de masura: -40 - +120 grade Celsius
6. memorie nevolatila (nu se sterge la scoaterea de sub tensiune a inregistratorului) ce memoreaza: 32000 masuratori
7. afisaj tip LCD iluminat, afiseaza 2 x 16 caractere
8. rezolutia afisaj: 0,1 grade Celsius
9. imprimanta termica cu viteza de imprimare 30 mm/s
10. hartie termica: 57 mm latime
11. temperatura de operare: -30 - +50 grade Celsius
12. temperatura de depozitare: -40 - +60 grade Celsius
13. meniu protejat prin parola
14. gradul si clasa de protectie: IP65 / II

Pentru ca masurarea temperaturii sa fie facuta cat mai corect se recomanda ca senzorul de temperatura NTC (Negative Temperature Coefficient = Coeficient Negativ de Temperatura) sa fie montat in loc protejat, ferit de circulatia aerului, la minim 50 cm de sursa de lumina din incapere, la 30 cm de tavan si ideal la 1/3 sau 2/3 din lungimea camerei fata de iesirea curentului de aer din evaporator. Senzorul NTC fiind un senzor de tip rezistiv nu conteaza pozitia de conectare a firelor (nu au polaritate).

Recenzii

Scrie o recenzie

Inregistrator auto de temperatura DR-101

Inregistrator auto de temperatura DR-101

 • DR101 inregistrator temperatura;
 • senzor NTC 5kohmi la 25 grade Celsius;
 • domeniu de masura: -40 - +120 grade Celsius;
 • memoreaza 32000 de masuratori;
 • frecventa de memorare: 1-999 minute;
 • intrare digitala pentru senzor usa;
 • imprimanta inclusa;
 • alimentare: 12-24V cc ca